Ünlü Kickboks Şampiyonu Mahmut Erdem Gece Klübü Açtı

Ülkecek yakından tanıdığımız Dünya Kickboks şampiyonu defalarca Avrupa ve Türkiye şampiyonu olan Mahmut ERDEM gece hayatına atıldı....

Ülkecek yakından tanıdığımız Dünya Kickboks şampiyonu defalarca Avrupa ve Türkiye şampiyonu olan Mahmut ERDEM gece hayatına atıldı.
Ankaranın en iyi restoranı olan ve Gölbaşında bulunan Şovalye Restorant sahibi Deniz Özgür Görgülü ile ortak olarak Şovalye Restorant bünyesinde Şovalye Event gece kulübünü açtılar. Özenle hazırladıkları ve büyük uğraş ile konsept ve tasarımı olan Şovalye Event Ankara’da dikkat çekti.

 

Magazin dünyasında bir çok ünlünün de dikkatini çekmeyi başaran Mahmut Erdem ve Deniz Özgür Görgülü açtıkları mekanı Ankara’nın gözdesi yapmaya hazırlanıyorlar.

Müşterilerine nezih bir ortamda bir çok konsept parti organizasyon event ve konseri sunmaya hazırlanan Şovalye Event açılır açılmaz 16 Kasım 2024 tarihinde düzenlecek olan Uluslararası Prestij Ödüllerinde de Yılın En İyi Konsept Mekanı ödülüne layık görüldü.
Özellikle iç dizayn ve konsept anlamında yaptıkları yatırım da bir çok müşteri ve işletmeci tarafından tebrik ve övgü alarak dikkatleri üzerine çekti. Yapacakları organizasyonlar Ankaralılar, magazin dünyası özellikle de Ankara’da okuyan öğrenciler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.
Şovalye Event Sahipleri Sn. Mahmut Erdem ve Deniz Özgür Görgülü’yü tebrik eder hayırlı olsun dileklerimizi iletiriz.

 

Bir yanıt yazın