Karaçak ailesinin dillere destan düğünü

Sultan Zeynep ve Bünyamin Karaçak çifti By Mustafa organizasyonu ile Sheraton Grand İstanbul’da dillere destan bir düğünle...

Sultan Zeynep ve Bünyamin Karaçak çifti By Mustafa organizasyonu ile Sheraton Grand İstanbul’da dillere destan bir düğünle dünya evine girdiler.

Düğüne siyaset, cemiyet, iş dünyasını yoğun ilgi gösterirken gecenin sunuculuğunu radyo dünyasını duayen isimlerinden biri olan Afrikalı Ali yaparken gecede sahne alan sahnelerin sevilen ismi İsmail Özkan geceye katılanlara unutulmaz anlar yaşattı.

Gecenin sunuculuğunu yapan Afrikalı Ali çifte mutluluklar dilerken çiftin nikahını Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım kıydı.

Gecede basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan By Mustafa “Bu gece için özel hazırlıklar yaptık. Biz onlara ömür boyu mutluklar dilerken bize desteklerinden dolayı Davut Karaçak’a da ayrıca teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Çiftin nikahlarının kıyılmasının ardından kısa bir açıklama yapan iş insanı Davut Karaçak “Mustafa beyi anlatmak için onunla çalışmak lazım. Sadece kafanızdan geçenleri ona anlatmanız yeterli. Geceye katılanlara teşekkür ediyorum ve çocuklarımıza mutlu bir ömür diliyorum” diyerek duygularını ifade etti.

GECEDEN KARELER

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir