Yumurta  Viyol Karton Makinesi Çalışma Süreci

Yumurta viyol karton makinesi, oluklu kağıt, kitap, eski dergi, eski gazete gibi kağıt yumurta kartonu üretmek için...

Yumurta viyol karton makinesi, oluklu kağıt, kitap, eski dergi, eski gazete gibi kağıt yumurta kartonu üretmek için atık kağıdı kullanır. Bu nedenle, bu tür bir makineyi benimsemek çevre kirliliğini büyük ölçüde azaltacak ve yenilenmeyen kaynaklardan tasarruf sağlayacaktır. Çevre dostu hedefe ulaşmak ve zamanın trendine uymak için birçok işletme kağıt yumurta kartonu endüstrisine yatırım yapmaya başlar. Bir kağıt yumurta kartonu  viyol endüstrisi kurmak istiyorsanız, size küçük boyutlu, orta ölçekli ve büyük boyutlu yumurta kartonu üretim hattı ve seçim için yumurta tepsisi makinesi sağlayabiliriz.

Yumurta  viyol Karton Makinesi Çalışma Süreci

Yumurta kartonu üretim hattının çalışma süreci, hammaddelerin hamur haline getirilmesi, biçimlendirme bölümü, kurutma bölümü ve paketleme bölümünden oluşmaktadır. Yumurta kartonu üretim süreci takibi için birkaç adım vardır:

İlk adım, hammaddelerin hamur haline getirilmesidir: farklı türde atık kağıtları yumurta kartonu kağıt hamuru makinesine koyun ve yumurta kartonu hamuru oluşturmak için su ekleyin, bu atık kağıtlara ikinci bir hayat verir. Daha sonra, hamur elek makinesi tarafından ince elyafa elenir. Elemeden sonra hamur kıvamını uygun bir tokluğa ayarlamamız gerekiyor.

İkinci adım, yumurta kartonu şekillendirme sistemidir: ince yumurta kartonu hamuru, yumurta kartonu şekillendirme makinesine taşınır. Aynı zamanda, su tekrar kağıt hamuru yapmak için geri dönüştürülür, bu da çevre kirliliğine neden olmaz.

Üçüncü adım, bu ıslak yumurta kartonlarının kurutma işlemine teslim edilmesi gerektiğidir. Kuruduktan sonra yumurta kartonu yapma işlemi tamamlanır.

Son olarak, yumurta kartonları gerçek değerlerine ulaşmak için paketlenir ve pazara teslim edilir.

Kağıt karton ve yumurta viyolü üretim sürecinde iki katkı maddesi ekleyebilirsiniz. İlk katkı maddesi, yumurta kartonlarının tüm renklerini üretmek için kullanabileceğiniz pigmenttir. İkinci katkı maddesi ise su önleyici işlevi olan yapıştırıcıdır. Katkı maddeleri kullanırken uygun orantıya dikkat etmelisiniz.

Bu makinelerin güzel tarafı yumurta  kartonu viyolü kalıbı yerine başka kalıp koyarak başka ürün elde edebilirsiniz. Yaptığınız yatırım başka sektörel anlamda da kullanabileceğiniz bir ürün olabilir.

Yumurta kartonu üretim hattı, büyük değerini elde etmek için atık kağıt üretebilen çevre dostudur. Malzemesi karton atık kağıtlar ve geri dönüştürülebilir aynı zamanda da daha ucuza ham madde.

 

Firmamız  Girişim, araştırma ve geliştirme, üretim, satış ve hizmetleri entegre eden bir şirkettir. Makinelerimiz  yüksek kalite ve rekabetçi fiyat, ancak yüksek verimlilik ve özelleştirme hizmeti nedeniyle oldukça beğeni toplamaktadır. Yumurta viyol makinesi imalat hattı üreticisi Aşka Makina uzun yıllardır viyol makinası üretiminde alanında en önde gelen firmalardan biridir.