kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks kemiteks

Yeşilçamın usta yönetmeni ve senaristi Yücel Uçanoğlu vefat etti

Ünlü oyuncu Esen Püsküllü’nün yönetmen eşi Yücel Uçanoğlu hayatını kaybetti. 89 yaşında hayatını kaybeden Yücel Uçanoğlu’nun cenazesi......

Ünlü oyuncu Esen Püsküllü’nün yönetmen eşi Yücel Uçanoğlu hayatını kaybetti. 89 yaşında hayatını kaybeden Yücel Uçanoğlu’nun cenazesi…

Ünlü oyuncu Esen Püsküllü’nün yönetmen eşi Yücel Uçanoğlu hayatını kaybetti. 89 yaşında hayatını kaybeden Yücel Uçanoğlu’nun cenazesi Salı günü Beşiktaş Sinan Paşa camisinden kaldırılacak. Uçanoğlu sayısız filmin yönetmen koltuğunda oturmuştu.

DurakMedya’da yer alan habere göre yeşilçam sinemasında bir döneme damga vuran oyuncu Esen Püsküllü’nün yönetmen eşi Yücel Uçanoğlu 89 yaşında hayatını kaybetti. Türk sinemasında yüzlerce filmin yönetmenliğini üstlenen Uçanoğlu 1 kız 1 erkek çocuk sahibiydi. Uçanoğlu en son 2005 yılında “Sonhabar” filminin yönetmen koltuğunda oturmuştu.

Yücel Uçanoğlu’nun filmleri:

 

Sonbahar – 2005 (TV Filmi)
Aşkın Zaferi – 2005 (TV Filmi)
İyi Aile Robotu – 2004 (TV Dizisi)
Günah – 2003 (TV Dizisi)
Sahra – 2003 (TV Filmi)
Savunma – 2001 (TV Dizisi)
Toy Bir Delikanlı – 2000
Aşk Hırsızı – 2000 (TV Dizisi)
Evdeki Hesap – 2000 (TV Dizisi)
Gurbetçiler – 1996 (TV Dizisi)
Tek Ayaklı Kuşlar – 1995
Rambo Ramiz – 1995
Aşk ve Gurur – 1995 (TV Dizisi)
İki Küçük Yaramaz – 1994
Kederli Yıllar – 1993 (TV Dizisi)
Gecem Ve Gündüzüm – 1993
Davud-i Tai Hz. / Uyanış- 1993 (TV Filmi)
Behlül-i Dana Hz. / Uyanış- 1993 (TV Filmi)
Fırtına Kuşu – 1992
Umutsuz Yollar – 1991
Aşk Üçgeni – 1990
Bir İçim Su – 1990
Akdeniz Güneşi – 1990
Kanımdaki Şeytan – 1990
Üç Arkadaş – 1990 (TV Dizisi)
Acı Kader – 1990
Düşte Gör – 1990
Güneş Yine Doğacak – 1989
Yağmur Altında Bir Kedi – 1989
Ayaz Geceler – 1989
Buzdan Mutluluk – 1989
Suçumuz Kadın Olmak – 1989
Şeytanın Kurbanları – 1989 (TV Dizisi)
Acı Yıllar / Lekeli Melek – 1989 (Video)
Aptal Aşık – 1988
Salıncakta Üç Kişi – 1988
Ferman – 1988
Kumar – 1988
Kıbrıs’ta Vuruşanlar (TV Dizisi)- 1988
Sığıntı – 1988
Bacım – 1988
Yalnızlık Bir Şarkıdır – 1987
Beyaz Yaz – 1987
Umutların Ötesi – 1987
Vahşiler – 1987
Severek Öldüler – 1987
İhanetin Darbesi – 1986
Hasretim – 1986
Erkek Milleti – 1986
Garip (2) – 1986
Ana Kucağı – 1986
Namus Sözü – 1986
Umutsuzlar – 1986
Kabadayı – 1986
Bir Ana Bir Oğul – 1986
Veda Türküsü – 1986
Kader Böyle İstedi – 1986
Ayrılık Acısı – 1985
Anadan Ayrı – 1985
Unutamadım – 1985
Sensiz Yaşayamam – 1985
Vazgeçtim Senden – 1985
Ağlattı Kader – 1984
Uç Güzel Güvercinim – 1984
Berduşlar Sosyetede – 1984
Gurbet – 1984
Kader – 1984
Anlatamadım – 1983
Ah Şu Kadınlar – 1983
Kaderimiz – 1983
Günahkar – 1983
Altın Kafes – 1982
Çayda Çıra – 1982
Makber – 1981
Ağla Gözlerim – 1981
İtirazım Var – 1981
Bağrıyanık – 1980
Nankör – 1980
Öttür Kuşu Ömer – 1979
Sev Beni – 1979
Gazeteci – 1979
Beni Mahvettiler – 1979
Kara Kısrak – 1979
Acemi Dolandırıcılar – 1979
Bir Çiçek Üç Böcek – 1979
Dişi Melek – 1979
Aşk Şarabı – 1979
Kaybolan Yıllar – 1978
Yalnız Kalp / Uçurum – 1978
Romalı Dilber – 1978
Solan Yaprak / Ağa Düşen Kadın – 1978
Denizden Gelen Kadın / Sonsuz Gece – 1978
Antika Karyola – 1978
Sevgili Kardeş – 1978
Kabadayı Böyle Sever – 1978
Sımsıcak – 1978
Son Gülen Tam Güler – 1977
Mavi Mercedes – 1977
Meryem Ve Oğulları – 1977
İkimiz De Sevdik – 1977
Sen Aşk Nedir Bilir Misin – 1977
Sen Ve Ben – 1977
Ne Zaman Geleceksin – 1977
Leyla – 1977
Kader Utansın – 1976
Kafes – 1976
Kötüler de Ağlar – 1976
Çılgın Ama Tatlı – 1976
Bu Kutu Başka Kutu – 1976
Kanunun Kuvveti – 1976
Aşk Dediğin Laftır – 1976
Lüküs Hayat – 1976
Enişte – 1975
Erkeğim Benim – 1975
Ye Beni Mahmut – 1975
Bakireler Çiftliği – 1975
Anahtarı Bendedir – 1975
Çılgın Gençlik – 1975
İş Bilenin – 1975
Anasının Kızı – 1975
Yok Devenin Başı – 1975
Vay Anasına – 1975
Kutu – 1975
Fedai – 1974
Namus Belası – 1974
Zavallı – Bodur Cani – 1974
Ölüm Tarlası – 1974
Kara Pençe – 1973
Kara Pençe’nin İntikamı – 1973
Cengiz Han’ın Fedaisi – 1973
Irgat – 1973
Beklenmeyen Adam – 1973
Gecelerin Hakimi – 1973
Kara Orkun – 1973
Kara Osman – 1973
Yabancı – 1973
Ölür Müsün Öldürür Müsün – 1972
Atmaca Mehmet – 1972
Katerina 72 – 1972
Kaderin Esiriyiz – 1972
Kalleşler – 1972
Korkusuz Beşler – 1972
Zorbanın Aşkı – 1972
Acı Kader – 1972
Yalnız Değiliz – 1971
Hem Döğüş Hem Seviş – 1971
Çapkın Ve İnsafsız – 1971
Ölmeden Tövbe Et – 1971
Geldi Sevdi Vurdu – 1971
Görünce Kurşunlarım – 1971
Bomba Ahmet – 1970
Son Söz Benim – 1970
Akrep Tuzağı – 1970
Kralların Öfkesi – 1970
Yılların İntikamı – 1970
Ölüm Emri – 1970
Bir Çuval Para – 1970
Mahallenin Namusu – 1969
Gizli Emir – 1969
Kaderden Kaçılmaz – 1969
Kirli Yüzlü Melek – 1969
Yaşamak Hakkımdır – 1969
Sapık – 1969
Çılgınlar Cehennemi – 1969
Ölüme Giden Yol – 1969
Azrail Benim – 1968
Kara Bahtım – 1968
Yedi Adım Sonra – 1968
Kurşun Yolu – 1968
Kara Öfke – 1968
İhtiras Kurbanları – 1966
Mezarını Hazırla – 1966
Dişi Kartal – 1966
Yanık Ömer – 1960
Senarist Filmografisi
Tek Ayaklı Kuşlar – 1995
Rambo Ramiz – 1995
Tomurcuk – 1994
Gecem Ve Gündüzüm – 1993
Behlül-i Dana Hz. – 1993 (TV Filmi)
Fırtına Kuşu – 1992
Akdeniz Güneşi – 1990
Üç Arkadaş – 1990 (TV Dizisi)
Bir İçim Su – 1990
Düşte Gör – 1990
Kanımdaki Şeytan – 1990
Aşk Üçgeni – 1990
Acı Kader – 1990
Suçumuz Kadın Olmak – 1989
Güneş Yine Doğacak – 1989
Buzdan Mutluluk – 1989
Yağmur Altında Bir Kedi – 1989
Ferman – 1988
Salıncakta Üç Kişi – 1988
Sığıntı – 1988
Yalnızlık Bir Şarkıdır – 1987
Umutların Ötesi – 1987
Severek Öldüler – 1987
Kabadayı – 1986
Kader Böyle İstedi – 1986
Ana Kucağı – 1986
Umutsuzlar – 1986
Hasretim – 1986
Garip (2) – 1986
Veda Türküsü – 1986
Erkek Milleti – 1986
Anadan Ayrı – 1985
Unutamadım – 1985
Sensiz Yaşayamam – 1985
Vazgeçtim Senden – 1985
Ağlattı Kader – 1984
Gurbet – 1984
Dost Yarası – 1984
Günahkar – 1983
Anlatamadım – 1983
Altın Kafes – 1982
Ağla Gözlerim – 1981
Hor Görme Garibi – 1981
Makber – 1981
Beni Mahvettiler – 1979
Bir Çiçek Üç Böcek – 1979
Dişi Melek – 1979
Aşk Şarabı – 1979
Kara Kısrak – 1979
Çamurdaki Kadın – 1979
Sımsıcak – 1978
Kabadayı Böyle Sever – 1978
Kaybolan Yıllar – 1978
Denizden Gelen Kadın / Sonsuz Gece – 1978
Yalnız Kalp / Uçurum – 1978
Solan Yaprak / Ağa Düşen Kadın – 1978
Sevgili Kardeş – 1978
İkimiz De Sevdik – 1977
Sen Ve Ben – 1977
Leyla – 1977
Çılgın Ama Tatlı – 1976
Kötüler de Ağlar – 1976
Kafes – 1976
Bu Kutu Başka Kutu – 1976
Kanunun Kuvveti – 1976
Bakireler Çiftliği – 1975
Çılgın Gençlik – 1975
Yok Devenin Başı – 1975
Anahtarı Bendedir – 1975
Anasının Kızı – 1975
Kutu – 1975
Enişte – 1975
Erkeğim Benim – 1975
Fedai – 1974
Namus Belası – 1974
Batak – 1974
Zavallı – Bodur Cani – 1974
Kara Osman – 1973
Beklenmeyen Adam – 1973
Cengiz Han’ın Fedaisi – 1973
Kara Orkun – 1973
Katerina 72 – 1972
Ölür Müsün Öldürür Müsün – 1972
Kaderin Esiriyiz – 1972
Acı Kader – 1972
Atmaca Mehmet – 1972
Çapkın Ve İnsafsız – 1971
Yalnız Değiliz – 1971
Ölmeden Tövbe Et – 1971
Geldi Sevdi Vurdu – 1971
Hem Döğüş Hem Seviş – 1971
Ay Bu Gece Doğacak – 1971
Son Söz Benim – 1970
Akrep Tuzağı – 1970
Ölüm Emri – 1970
Kralların Öfkesi – 1970
Bir Çuval Para – 1970
Bomba Ahmet – 1970
Yılların İntikamı – 1970
Yaşamak Hakkımdır – 1969
Çılgınlar Cehennemi – 1969
Kirli Yüzlü Melek – 1969
Kaderden Kaçılmaz – 1969
Sapık – 1969
Mahallenin Namusu – 1969
Kara Öfke – 1968
Yedi Adım Sonra – 1968
Kurşun Yolu – 1968
Kara Bahtım – 1968
Kader Çıkmazı – 1966
Dişi Kartal – 1966
İhtiras Kurbanları – 1966
Mezarını Hazırla – 1966
Silaha Yeminliydim – 1965
Babasız Yaşayamam – 1965
Davudo – 1965
Sayılı Kabadayılar – 1965
Haracıma Dokunma – 1965
Üçünüzü De Mıhlarım – 1965
Yapımcı Filmografisi
Kirli Yüzlü Melek – 1969
Yaşamak Hakkımdır – 1969
Azrail Benim – 1968
Kara Öfke – 1968
Oyuncu Filmografisi
Şifacı – 2006 (TV Dizisi)
Krallar Kralı – 1965 Süleyman
Hergün Ölmektense – 1964
Diğer Filmografisi
Bizanslı Zorba – 1967 …. Yönetmen Yardımcısı
Yaprak Dökümü – 1967